shadow

Breng je onthaal naar een hoger niveau met Pepper, de receptierobot

Als specialist in het creëren van een excellente ontvangstbeleving zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om die 9+ gastbeleving te optimaliseren. Wij zijn ervan overtuigd dat technologische ontwikkelingen een steeds belangrijkere rol gaan spelen in gastbeleving. Daarom hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van “Pepper”, onze eerste receptierobot.

Unique_Post_Facebook_Receptel_V7

Meerwaarde voor huidige onthaalbeleving 

We beschouwen Pepper als een meerwaarde aan de huidige onthaalbeleving.  De taken die Pepper voor z’n rekening neemt, geeft de mogelijkheid aan de gastvrouw van dienst om haar/zijn persoonlijke aandacht en service nog meer in de verf te zetten.  Zo creëren wij een ultieme klantbeleving die in de huidige markt het belangrijkste onderscheidend vermogen van een organisatie is. Wij geloven immers dat persoonlijke aandacht de nieuwe luxe is.

Sociale robot

Bij USG People loopt de receptie robot Pepper sinds december 2017 stage aan het onthaal en verwelkomt hij de bezoekers. Ook bezoekers kunnen op hun beurt in dialoog gaan met de receptie robot. Zo kan je bij Pepper inchecken en vragen om je afspraak op de hoogte te brengen van je aankomst. Verder kan Pepper een badge aanmaken en afdrukken en je van een WIFI-code voorzien. Bij de check-out zal Pepper je eveneens een uitrij ticket of parking code voorzien.

Pepper wordt continu geëvalueerd. We volgen dagelijks zijn gedragingen en evolueren mee met de tijd. Het monitoren gebeurt online door de bezoekers of door de feedback van het huidig/aanwezig receptie personeel.

Katty Scheerlinck: “We geloven in een totaalbeleving aan het onthaal, en daarin kunnen innovatie en technologie zoals die achter Pepper een meerwaarde bieden. Het onthaal is namelijk hét visitekaartje van de organisatie.“ 

Laat u alvast inspireren door volgendfilmpje

Wenst u ook kennis te maken Pepper?

U kan Pepper, onze receptie robot live ontmoeten tijdens een meet & greet op de hoofdzetel van USG People in Antwerpen. Gedurende een uurtje geven wij een woordje uitleg en laten Pepper een aantal kunstjes demonstreren.

Interesse? Stuur een mail naar sales@receptel.com en we contacteren u spoedig voor een afspraak met Pepper.

Lees hier meer over de Pepper Tour :

 • 25 jaar Facilitair Management – Odisee Hogeschool – 17/05/2018

  Pepper heeft meer dan 250 gasten verwelkomd in stijl tijdens het jubileum event "25 jaar Facilitair Management " van de  Technologiecampus Odisee in Gent. Zowel oud-docenten, oud-studenten als laatstejaarsstudenten van de afdeling FM hebben een fijne avond beleefd en kennis gemaakt met innovatieve vorm van onthaalbeleving.

 • Pepper op bezoek bij Lola & Liza (PP Retail)

  Pepper, onze receptierobot heeft onlangs een bezoekje gebracht aan PP Retail in Brussel. Tal van collega's kwamen kennis maken met Pepper en volgden met enthousiasme zijn demo en enkele kunstjes.

 • Pepper verwelkomt de gasten tijdens Facility Night  31/05/2018

  Samen met de collega’s van Receptel heeft Pepper de bezoekers verwelkomd tijdens de 35e Facility Night, het grootste facilitaire netwerkingevent in de Benelux.

 • 25 jaar Secretary Plus Inspiration Days – 21/06/2018

  Pepper mocht de bezoekers verwelkomen tijdens de eerste inspirerende ontbijtsessie van Secretary Plus in Living Tomorrow (Vilvoorde).

  In het kader van hun 25jaar jubileum, organiseert Secretary Plus enkele boeiende events voor hun klanten, waaronder deze ontbijtsessie “ Act like a coach” door Paul Van Den Bosch van Energy Lab.

  Je kan nog kennismaken met Pepper tijdens de volgende Inspiration Days op  27 september en 29 november.  Meer info vind je hier.

 • Pepper op bezoek bij FOD Mobiliteit & Vervoer
  Op 26 juni heeft Pepper tal van bezoekers én medewerkers verrast bij het FOD Mobiliteit & Vervoer in Brussel.
  Het publiek dat kennis kwam maken met Pepper was heel divers. Collega’s van het facility departement, maar ook andere geïnteresseerden kregen een demo te zien van wat Pepper kan. Pepper verbaasde de omstaanders ook met z’n dansmoves. En zelfs de allerkleinsten kwamen hello zeggen tegen Pepper. Kortom Pepper zorgde tijdens de voormiddag voor een leuke vibe in de receptiehal bij de FOD.

Wil jij Pepper ook ontmoeten?

Neem contact op met Caroline Saeremans via sales@receptel.com en maak vandaag nog een afspraak.

Unique_Post_Receptel_750x300_V6