shadow

Meet Pepper

Klanten van Receptel, de marktleider in onthaaldiensten, kunnen voortaan niet enkel projectmedewerkers inschakelen voor hun onthaal, maar ook de menselijke robot Pepper. De eerste klant is moederbedrijf USG People. Bezoekers aan het Belgische hoofdkwartier in Antwerpen zullen vanaf begin december worden verwelkomd door het vertrouwde onthaalteam én Pepper. 

 

pepper

Facility Night  

Op dinsdag 28 november werd Pepper voorgesteld aan het grote publiek tijdens de 34ste editie van de Facility Night in Dock’s Dome Brussel. Volgens Katty Scheerlinck, General Manager Unique Belgium, de groep waaronder Receptel valt, zal Pepper zorgen voor meerwaarde daar de robot de administratieve en repetitieve taken kan overnemen van de receptiemedewerkers. Zo kunnen de Receptelmedewerkers nog meer investeren in wat er echt toe doet, een warm onthaal bieden voor de klant. 

Sociale robot

Pepper vindt meer en meer ingang in het Belgische bedrijfsleven. Het is een zogenaamde “social” robot, ontwikkeld om te communiceren met mensen. Pepper werd speciaal geprogrammeerd voor de ondersteuning van onthaaldiensten. Alle begin is moeilijk dus ook voor Pepper komt er nu eerst een stageperiode aan.

Bij USG zal Pepper 1 jaar lang stage lopen aan het onthaal en bezoekers verwelkomen. Ook bezoekers kunnen op hun beurt in dialoog gaan met de robot. Zo kan je vragen om je afspraak op de hoogte te brengen van je aankomst. Verder kan Pepper een badge aanmaken en afdrukken en je van een WIFI-code voorzien. Later in de stage zal Pepper eveneens de bestelling van je drankje kunnen opnemen, informatie verstrekken over het verkeer en een taxi bellen.

Katty Scheerlinck: “We geloven in een totaalbeleving aan het onthaal, en daarin kunnen innovatie en technologie zoals die achter Pepper een meerwaarde bieden. Het onthaal is namelijk hét visitekaartje van de organisatie.“ 

In januari gaat Pepper alvast voor een eerste keer op verplaatsing. Zo zal hij te vinden zijn aan de stand van onze partner Pikkup op het Autosalon te Brussel. Kom zeker eens een kijkje nemen en maak kennis met onze nieuwe collega. 

Wil je meer informatie over Pepper? Neem dan contact op met Caroline Saeremans, Business Unit Manager van Receptel, via sales@receptel.com. 

Receptel. Uw specialist in ontvangstbeleving.


Pepper autosalon 1