shadow

Breng je onthaal naar een hoger niveau met Pepper, de receptierobot

Als specialist in het creëren van een excellente ontvangstbeleving zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om die 9+ gastbeleving te optimaliseren. Wij zijn ervan overtuigd dat technologische ontwikkelingen een steeds belangrijkere rol gaan spelen in gastbeleving. Daarom hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van “Pepper”, onze eerste receptierobot.

Pepper3_650x300

Meerwaarde voor huidige onthaalbeleving 

We beschouwen Pepper als een meerwaarde aan de huidige onthaalbeleving.  De taken die Pepper voor z’n rekening neemt, geeft de mogelijkheid aan de gastvrouw van dienst om haar/zijn persoonlijke aandacht en service nog meer in de verf te zetten.  Zo creëren wij een ultieme klantbeleving die in de huidige markt het belangrijkste onderscheidend vermogen van een organisatie is. Wij geloven immers dat persoonlijke aandacht de nieuwe luxe is.

Sociale robot

Bij USG People loopt de receptie robot Pepper sinds december 2017 stage aan het onthaal en verwelkomt hij de bezoekers. Ook bezoekers kunnen op hun beurt in dialoog gaan met de receptie robot. Zo kan je bij Pepper inchecken en vragen om je afspraak op de hoogte te brengen van je aankomst. Verder kan Pepper een badge aanmaken en afdrukken en je van een WIFI-code voorzien. Bij de check-out zal Pepper je eveneens een uitrij ticket of parking code voorzien.

Pepper wordt continu geëvalueerd. We volgen dagelijks zijn gedragingen en evolueren mee met de tijd. Het monitoren gebeurt online door de bezoekers of door de feedback van het huidig/aanwezig receptie personeel.

Katty Scheerlinck: “We geloven in een totaalbeleving aan het onthaal, en daarin kunnen innovatie en technologie zoals die achter Pepper een meerwaarde bieden. Het onthaal is namelijk hét visitekaartje van de organisatie.“ 

Laat u alvast inspireren door volgend filmpje

Wenst u ook kennis te maken met de dienstverlening van Pepper?

Schrijf u vandaag in voor een Meet & Greet met Pepper op de hoofdzetel van USG People op dinsdag 15 mei of maandag 28 mei. Onze afspraak duurt niet langer dan 45 minuten.

Inschrijven kan hier.

Of kunt u zich niet vrijmaken om langs te komen voor een Meet & Greet in Antwerpen, maar wilt u graag weten hoe Pepper ook u kan helpen?

Geen probleem, wij komen graag met Pepper bij u langs voor een Pepper Tour, op donderdag 24 mei of dinsdag 29 mei.

Inschrijven kan hier.

Algemene informatie over Pepper kan u steeds opvragen bij Caroline Saeremans via sales@receptel.com

 

Pepper1_650x300